Festlokal i Örebro

Dylta Bruks festmagasin är en vackert belägen festlokal i Örebro som ligger snett bakom Dylta Bruks huvudbyggnad mitt i herrgårdsmiljön. Festmagasinet går att hyra under sommarhalvåret, normalt sett helger från mitten av maj till mitten av september. Det är en fördel att vara ute i god tid!

Kontakta Christine Roos; info@dyltabruk.se, 019-22 20 00 eller 0735-32 44 43 eller Therese Lindgren på Frimis Salonger för offert, visning av lokalen, eller mer information om cateringen vad gäller menyer och andra tillval; therese@laweka.com eller 076-812 13 78.

Boka ditt evenemang hos oss för en oförglömlig afton!

För fler bilder, gå in på Instagram @festmagasinet_dyltabruk eller Googla Festmagasinet på Dylta Bruk för att se andras bilder.

Bröllopsfest i festlokal i Örebro

Bröllopsfest

En charmig och rymlig festlokal, tidigare spannmålsmagasin, som lämpar sig mycket bra för bröllopsfest! Lokalen hyrs ut med oändliga möjligheter för att dekorera som ni själva vill! I festlokalen på sammanlagt 700 kvm fördelat på två plan kan man duka för upp till 150 sittande gäster, bord och stolar ingår för upp till 120 personer.

Vi samarbetar med Frimis Salonger som levererar kvalitativ catering där det även ingår servispersonal, porslin, glas, bestick samt städning.

För information om menyer och offert, vänligen kontakta Kimmo Kirvesmäki på kimmo@frimissalonger.se eller 070-563 43 24.

Privata tillställningar - Festlokal i Örebro

Privata tillställningar

Festmagasinet bokas med fördel för en födelsedagsfest! I lokalen finns det bar med kyl/frys och mycket yta för dans med dj eller liveband. Med närheten till Örebro finns hotell för långväga gäster och inga problem att boka taxi för hämtning på natten.

Evenemang

Evenemang

Utanför festmagasinet finns stor yta att använda för exempelvis utställning och visning av fordon, maskiner, byggnationer mm. En praktisk lokal i en vacker, historiskt rik miljö. Vill man boka visning av rödfärgsbruket i samband med företagseventet? Inga problem, kontakta oss på: 019-22 20 00.