Festlokal i Örebro

Dylta Bruks festmagasin en festlokal i Örebro. Det är möjligt att hyra under sommarhalvåret, normalt sett helger från mitten av maj till mitten av september. Det är en fördel att vara ute i god tid!

Kontakta Christine Roos för mer information, att komma och titta på lokalen eller för offert; info@dyltabruk.se, 019-22 20 00 eller 0735-32 44 43.

Boka ditt evenemang hos oss för en oförglömlig afton!

Bröllopsfest i festlokal i Örebro

Bröllopsfest

En charmig och rymlig festlokal, tidigare spannmålsmagasin, som lämpar sig mycket bra för bröllopsfest! Lokalen hyrs ut med oändliga möjligheter för att dekorera som ni själva vill! I hyran ingår bord och stolar för upp till 120 personer. I festlokalen på sammanlagt 1400 kvm i 3 plan kan man duka för upp till 300 sittande gäster.

Företagsevent i Örebro

Företagsevent

Festmagasinet har ett fullt utrustat kök i restaurangstandard på 50 kvm som utan problem kan klara en tre-rätters middag för en fullsatt lokal. För företagsevenemang är festmagasinet mycket uppskattad eftersom den med enkla medel kan förvandlas till det som passar för ändamålet.

Privata tillställningar - Festlokal i Örebro

Privata tillställningar

Festmagasinet bokas med fördel för en födelsedagsfest! Högst upp i lokalen finns det bar med kyl/frys och mycket yta för dans med dj eller liveband. Med närheten till Örebro finns hotell för långväga gäster och inga problem att boka taxi för hämtning på natten.

Evenemang

Evenemang

Utanför festmagasinet finns stor yta att använda för exempelvis utställning och visning av fordon, maskiner, byggnationer mm. En praktisk lokal i en vacker, historiskt rik miljö. Vill man boka visning av rödfärgsbruket i samband med företagseventet? Inga problem, kontakta oss på: 019-22 20 00. Vi erbjuder även jakt och fiske.